Neden Washtec Araç Yıkama Makinelerini Tercih Etmeliyiz ?

washtec-firca-otoyikama-logo

2010 yılından beri çözüm ortağımız olan WashTec ; araç yıkamanın her yönü için yenilikçi çözümler sunan dünyanın lider tedarikçisidir. 1962 yılından günümüze araç yıkama makineleri üretimi konusundaki tecrübesi ile yıkama sektörünün geleceğini şekillendiriyor.

WashTec ; ürün kalitesi ile müşterilerine olağanüstü  sonuçlar ve deneyimler kazandırıyor.Ürünlerin kaliteli olması, olağanüstü müşteri deneyimi sunarken ; hızlı olması daha geniş müşteri kitlesine hizmet imkanı sağlıyor. Her isteğe ve her alana uygun çözümler sunan Washtec , portal yıkama tesisleri, modüler yıkama hattı sistemleri,ticari araç yıkama ve self servis yıkama sistemleri olarak 4 farklı alanda hizmet sunuyor.

Portal Yıkama Sistemleri : Piyasadaki en modern portal yıkama tesisleri ; düşük maliyetler ve düşük bakım giderlerine karşılık yüksek ciro için tasarlanmıştır.WashTec’in yüksek hızlı araba yıkamaları ile müşterilerinizin bekleme sürelerini, yıkama ve kurutma sürelerini hafifletin.

washtec-otoyıkama.jpg

Modüler Yıkama Hattı Sistemleri : WashTec size çok yönlü yıkama, kurutma ve bakım modülleri ile değişebilen  tünel sistemi konsepti sunar. Kolay kullanım, en uygun yıkama ve kurutma sonucu sağlar.Bunları yıkama hacminize, alan durumunuza ve müşterilerinizin gereksinimlerine uygun olarak birleştirin.

tüneltipi-portal.jpg

Ticari Araç Yıkama Tesisleri : Ticari araç yıkamaya yönelik yenilikçi çözümlerle WashTec, nakliye şirketleri, otobüs şirketleri ve yıkama uzmanlarının  ihtiyaçlarını karşılar. Çift yataklı yan fırçalar ile yüksek güvenilirlik ve eşit temizlikte yıkama sonucu sunar.

ticari-arac

Self Servis Yıkama Sistemleri : WashTec’in self servis araç yıkamaları yüksek maliyeti azaltarak, esnek kullanım alanı sağlayarak   müşteri memnuniyetini etkilemektedir.selfservis-otoyıkama.jpg

 

 

Yorum bırakın